Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

WYPOCZYNEK U SOROSA

Adres obiektu Środkowa 57, 34-405 Białka Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Katarzyna Baryła 😊
Dodano: 2017-07-30
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-30 IP: x.172.232.16
 
 
   

Już kilka razy mieliśmy przyjemność przebywać w pensjonacie i nigdy się nie zawiedlismy. Obsługa przesympatyczna, jedzenie na 5 z dużym plusem, czysciutko. Nie da się nudzić nawet z dziećmi dwa baseny jeden ze zjeżdżalnią, do dyspozycji grille, miejsce na ognisko. Duży piękny teren z boiskami do piłki i kosza. My na pewno wrócimy jeszcze nie raz i polecamy wszystkim !!!!!!


 
 

Marta z Krakowa
Dodano: 2017-02-05
Pobyt od: 2017-01-30 do 2017-02-08 IP: xx.47.94.7
 

Witam. Jestem tu od 14 lat i polecam ten pensjonat za atmosfere jedzenie oraz goscinnosc. Pozdrawiam serdecznie Marta


 
 

Filip - Bączek
Dodano: 2016-02-02
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-06 IP: xx.248.106.37
 
 
    

Wypoczynek "U Sorosa" zawsze wspominam z rozrzewnieniem, nostalgią i tęsknotą do miejsc, które na zawsze pozostaną w mych wspomnieniach. Znam Pensjonat "Soros" od 20 lat. Dzisiaj to dwa budynki. Znam również 20 lat Gospodarzy. Zarówno kiedyś jak i dziś panuje tu przyjazna, serdeczna, rodzinna atmosfera. Pensjonat jest czysty, estetycznie i funkcjonalnie urządzony. Łączy w sobie historię, teraźniejszość, a nawet wybiega, za przyczyną gospodarzy, w przyszłość. Zawsze mogłem liczyć na pomoc i wsparcie Właścicieli oraz pracowników pensjonatu. Wielokrotnie doświadczyłem zainteresowania i bezinteresowności Gospodarzy. Polecam Pensjonat zarówno latem jak i zimą. Powinniście tu przyjechać. Zakochacie się w Białce, Tatrach. Poznacie serdeczność, uczynności i niebywałe poczucie humoru Gospodarzy. Poczujecie się jak w domu. Będziecie tęsknili za tym miejscem, tymi ludźmi, tym klimatem. Wrócicie tu nie raz, tak jak ja wracam do Sorosa od 20 lat. Polecam, na prawdę warto!


 
 

Anna
Dodano: 2016-01-30
Pobyt od: 2016-01-18 do 2016-01-23 IP: xx.190.166.217
 
 
    

Wypoczynek U Sorosa bardzo udany. Nie tylko ze względu na lokalizację blisko natury a zarazem blisko cywilizacji ale także z powodu pysznych swojskich potraw i niezwykłej życzliwości gospodarzy. Bez wątpienia wezmę pod uwagę w wakacyjnych planach


 
 

Jacek I Aga
Dodano: 2016-01-24
Pobyt od: 2016-01-16 do 2016-01-23 IP: xx.68.157.201
 
 
    

Wypoczynek "U Sorosa" to udany wypoczynek. Piękne miejsce, bardzo życzliwi Gospodarze, bardzo wygodne pokoje, przystępne ceny, super jedzenie. do tego bliskość stoków narciarskich i współpraca z wypożyczalniami sprzętu sportowego. A na lato basen zjeżdżalnia dla pociech i dorosłych, boisko sportowe i miejsce do grilowania.


 
 

anka
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-03
 
 
 

Polecam. Pokoje ładne, czyste. Jedzenie pyszne. Obsługa miła i pomocna.


 
 

Krystyna z wnuczką
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-20 do 2014-07-27
 

Świetny pensjonat. Dzieci się nie nudzą. Wszystko na najwyższym poziomie. Krystyna z wnuczką.


 
 

Renata
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-27 do 2012-07-28
 
 
    

Świetna lokalizacja, nowy,piekny budynek, czyściutkie pokoje.Bardzo dobre jedzenie. Mili gospodarze. POLECAM GORĄCO !!!!Pozdrawiamy właścicieli :)


 
Chorzowianie
Dodano: 2011-07-31
Pobyt od: 2011-07-10 do 2011-07-17
 

Ładne pokoje,miła obsługa i dobre jedzenie.Polecamy


 
Marzena
Dodano: 2009-08-05
 

Bardzo fajne miejsce. Widoki zapierające dech, aż szkoda było wyjeżdżać. A jeżeli chodzi o spanie i jedzenie nie polecam osobom odchudzającym się, bo nici z odchudzania !!! jedzenie jest super, pokoje czyściutkie, a atmosfera istnie rodzinna, czułam się tam jak w domu. Polecam to miejsce rodzinom z dziećmi, dzieciak się nie nudzą a rodzice mają czas dla siebie. Pozdrawim rodzinę Dziubasów i całą Białkę !!!!!!!!!


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie